Utran Uittotuvalla yhdistetään jälleen kerran skotlantilaiset mallasviskit herkullisiin ruokiin. Suositun tasting-sarjan kolmasosa tarjoilee brittiläisiä ruokaklassikoita valmistettuna paikallisista raaka-aineista. Monipuolinen viski sopii yllättävilläkin tavoilla ruokajuomaksi siinä missä viini tai olutkin. Jos et usko, niin tule ja testaa itse!
Viskin maailmaan sinut johdattavat viskikaksoset Asko ja Aki Ryynänen.
Illan hinta on 68€. Hintaan sisältyy illan viskit (2cl annoksina) sekä maistelumenu. Huomioithan, että ruoka-annokset eivät ole ravintola-annoksen kokoisia vaan tastingiin sopivia pienempiä annoksia. Ilmoitathan erikoisruokavaliostasi lippua ostaessasi.
MENU
Kylmäsavulohibagel & Dalwhinnie Winter’s Gold
Paahdettu bagel, kylmäsavulohta, uppomuna, ranskankermaa ja pikkelöityä kurkkua
Cock-a-leekie kanakeitto & An Cnoc 24 yo
Kanaliemi, paahdettua purjoa, revittyä kanaa ja luumulimppua
Fish & Chips & Bruichladdich Port Charlotte Scottish Barley
Mallasetikkaa, majoneesia, paneroitua kuhan seläkettä, lankkuperuna ja raastettua piparjuurta
Stilton juustoa ja viikunaa & Ardbeg – Ardcore
Viikuna-inkiväärichutney ja ruisleipää
Cranachan & Glen Moray Chardonnay Cask
Vaniljainen ohrahiutalepuuro, vadelmaa, hunajaa ja wiski-kermalikööricrumblea