Suosittu viinitasting järjestetään jälleen 15. maaliskuuta.
Uittotuvan viinitastingissa nautitaan keittiömestarin taikomia, sesongin raaka-aineista tehtyjä maistelupaloja sekä niihin sovitettuja viinejä. Luvassa on siis täydellisiä makuyhdistelmiä!
Tilaisuuteen mahtuu maksimissaan 35 henkilöä – varaa paikkasi pian!
Viinitastingin hinta 52 €/hlö. Tapahtuma alkaa klo 18.
MENU + VIINIT
Parsakeittoa ja graavattua keltuaista, maitovaahtoa ja kuusenkerkkää
Pongracz Blanc de Blancs
***
Peltola blue -pizzaa, basilika-nokkospestoa
DOM Riesling Trocken
***
Kurkku-limerganite
***
Kampasimpukkaa, rapulientä ja nokkosöljyä
Robert Mondavi Private Selection Chardonnay
***
Hiilillä grillattua iberico secretoa, fritattua puikulaa ja grillattuja vihanneksia
CVNE Cune Crianza
***
Sitruunapiirakkaa ja marenkia
Nederburg The Winemasters Noble Late Harvest / Lenz Moser Prestige Beerenauslese
Ilmoitathan mahdolliset erikoisruokavaliot lippua ostaessa.