Kevään tastingissa 4. huhtikuuta viskikaksoset ja Utran Uittotuvan keittiö vievät pääsiäisen makuihin!

Tasting à la Ryynäset: Kevättalven makuja

Tervetuloa Utran Uittotuvalle, jossa kevättalven kirkkaus ja heräävän luonnon sävyt kohtaavat niin lasissa kuin lautasella. Ilta tarjoaa makumatkan, jossa pakkasen puremat maut sulavat kevätauringon lämpöön viskin säestyksellä.

Tällä kertaa lautasille tuodaan myös ripaus perinteitä, mutta uudella ja leikkisällä otteella. Pääsiäisen maut saavat rohkean päivityksen, jossa vanhat herkut kohtaavat luovan nykypäivän keittiön inspiroivat ideat.

Joenvarsi sulaa jo kohti kevättä, ja illan isännät Asko ja Aki Ryynänen johdattavat teidät tarinoiden ja tunnelmien kautta viskien monivivahteiseen maailmaan. Kuusi huolella valittua ruokalajia ja juomaa avaavat aistit matkalle, jossa vuodenajan herkut saavat aivan uuden ulottuvuuden.

Viskitastingin hinta 69 €/hlö, VYS jäsenille 65 €/hlö sisältää viskit ja maistelupalat.

Tapahtuma alkaa klo 18.00. Kaverit kainaloon ja menoksi!

Huomioithan, että tasting-tilaisuus on sallittu vain täysi-ikäisille. Ilmoitathan oston yhteydessä erikoisruokavaliot, sekä seurueen muut jäsenet (jos liput on ostettu erikseen).

 

ILLAN MAISTELUMENU

Scotch eggs hapankorpusta ja lämminsavustetusta cheddar-jalapeno makkarasta (L)

-likypsää hunajaglaseerattua lampaanviulua, savuvalkosipuliperunaa ja tummaa minttukastiketta (L, G)

Jänisragua, vaniljaista selleripyreetä, paahdettua porkkanaa ja rusina-portviinikastiketta (L, G)

Sitruunaruoho-kermassa haudutettua madetta, mateenmaksamoussea ja hiillostettua kukkakaalia (L, G)

Comté-juustoa ja pähkinä-viikunahilloa, Manchegoa ja kvitteni-rosmariinihilloa, sinihomejuustoa ja paholaisen-päärynähilloa (G)

Mämmi-creme brulee ja mämmi-suklaaleivos (L)