Tasting vie makumatkalle Skotlantiin 22. maaliskuuta!
Ryynäsen viskikaksoset ovat tuttu ja suosittu näky Utran Uittotuvalla. Tänä keväänä tastingin makuparit saavat inspiraationsa Skotlannista – niin ruoan kuin juomankin puolesta! Illan isäntinä toimivat Asko ja Aki Ryynänen, joiden pitkään historiaan viskin parissa mahtuu lukuisia isännöityjä tastingeja, matkoja maailman tislaamoihin ja useita kippisteltyjä lasillisia.
Tule toteamaan, miten mainiosti väkeväkin juoma taipuu ruoan makupariksi!
Huomioithan, että tasting-tilaisuus on sallittu vain täysi-ikäisille. Tapahtuma alkaa klo 18.
ILLAN RUOKAMENU
Päivän keitto
Keitto kotimaisista härkäpavuista ja linsseistä, inkiväärillä ja kurkumalla maustettua smetana-luomuhunajacremeä, briossileipää ja paahdettua ruohosipulivoita
Päivän kala
Perunapaistikas ja leivitettyä mateenmaksaa, kermaista madelientä, mateenmätimoussea ja hapankorppua
Päivän riista
Karhuruukku ruiskuorella karhunpaistista, maakunnan juureksista ja ohrasta, raastettua kylmäsavukarhua
Päivän klassikko
Haggis karitsan maksaa ja kauraa prässättynä, tiristettyä pekonia ja sipulipyrettä, karamellisoitua lanttua, pottuvoita Hakulisen perunasta, puolukka-punasipulihilloketta
Päivän juustot
Juustoja Isosta-Britanniasta ja Suomesta
Päivän jälkiruoka
Sticky licorice pudding. Neilikalla maustettua taatelileivosta, lakritsikinuskia ja itsetehtyä vadelmajäätelöä
71 €/hlö (66 € VYS:in jäsenet)
Erikoisruokavaliot ja allergiat otetaan huomioon, kunhan ilmoitat niistä meille oston yhteydessä.
Tiedot ruokajuomista saat tiedustelemalla asiaa sähköpostitse osoitteesta myynti@utranuittotupa.fi