Uusi Sesonkimenu-ilta saa jatkoa 26. lokakuuta!

Innostuksen sekä loputtomien menuideoiden myötä järjestetään myös toinen Sesonkimenu-ilta, joka kantaa nimeä Metsän maut. Keittiömestarin loihtima menu sukeltaa syvemmälle metsään, josta löytyy mitä parhaimpia raaka-aineita tälle illalle. Kertaluontoinen menu sisältää monta ruokalajia – ja kaikki pöytiin tarjoiltuna! Ravintolaillallinen sopii ihanasti monenlaiseen seuraan, kenen kanssa tulet nautiskelemaan?

59 €/hlö, kattaukset klo 18, klo 19 sekä klo 20.

ILLAN MENU

Matsutake-kasvisravioli, lintulientä ja parmesankermaa (L,G)

Riimihirveä, Tökrän piparjuurta ja katajanmarjaa (L,G)

Lintupataa syksyn saaliista, juureksia maakunnasta, herukkaa ja karpaloa (L,G)

Rautua ja kukkakaalia hiillostettuna, kuusenkerkkä-nokkoskastiketta ja saksankirveli-perunacreemiä (L,G)

Sitrus-kurkkushotti mesiangervolla maustettuna (M,G)

Creme brulee, pihlajanmarjaa ja hunajakennoa (L,G)

Erikoisruokavaliot ja allergiat otetaan huomioon, kunhan ilmoitat niistä meille oston yhteydessä.