Alkavaa kevättä juhlistetaan maistuvan menun merkeissä 28. maaliskuuta!
Kevään kynnyksellä -menu on moderni pohjoismainen makumatka, jossa perinteiset suomalaiset raaka-aineet kohtaavat luovan keittiötaiteen. Pöytiin tarjoiltava kuuden ruokalajin kertaluontoinen menu tasapainoilee talven rikkaiden makujen ja kevään raikkauden välillä – juhlistaen pohjoista luontoa ja ruokaperinnettä. Tämä illallinen on täydellinen valinta maaliskuun loppuun!
65 €/hlö, kattaukset klo 18, klo 19 sekä klo 20.
ILLAN MENU
Madekeitto, tilliemulsiota, paahdettua voita ja mallasleipää (L)
Punajuuri-omenatartar ja keittiön vuohenjuustojäätelöä (L, G)
Perinteinen tattariblini, kylmäsavustettua lohenmätiä, muikunmätimoussea, punasipulia, suolakurkkua ja sienisalaattia (L)
Peuran sisäpaistia sous vide, kantarelli-perunakakkua, porkkanakaviaaria ja mustaherukka-karpalokastiketta (L, G)
Herukanlehtisorbet (VEG, G)
Mustikka creme brulee ja vaniljaista mäntycrumblea (L, G)