Alkavaa kevättä juhlistetaan maistuvan menun merkeissä 28. maaliskuuta!

Kevään kynnyksellä -menu on moderni pohjoismainen makumatka, jossa perinteiset suomalaiset raaka-aineet kohtaavat luovan keittiötaiteen. Pöytiin tarjoiltava kuuden ruokalajin kertaluontoinen menu tasapainoilee talven rikkaiden makujen ja kevään raikkauden välillä – juhlistaen pohjoista luontoa ja ruokaperinnettä. Tämä illallinen on täydellinen valinta maaliskuun loppuun!

65 €/hlö, kattaukset klo 18, klo 19 sekä klo 20.

ILLAN MENU

Madekeitto, tilliemulsiota, paahdettua voita ja mallasleipää (L)

Punajuuri-omenatartar ja keittiön vuohenjuustojäätelöä (L, G)

Perinteinen tattariblini, kylmäsavustettua lohenmätiä, muikunmätimoussea, punasipulia, suolakurkkua ja sienisalaattia (L)

Peuran sisäpaistia sous vide, kantarelli-perunakakkua, porkkanakaviaaria ja mustaherukka-karpalokastiketta (L, G)

Herukanlehtisorbet (VEG, G)

Mustikka creme brulee ja vaniljaista mäntycrumblea (L, G)