Uusi Sesonkimenu-ilta saapuu Utran Uittotuvalle 27. syyskuuta!

Luvassa on ainoastaan tätä iltaa varten keittiömestarimme suunnittelema syksyinen menu, jossa maistuu vaihtuvan sesongin parhaat raaka-aineet, kesän ja syksyn sato sekä riista. Luonnon kokiessa muutosta on mukava maistaa lautasella muistoja kesästä ja hallan maustamista syksyisistä mauista. Tämä illallinen sopii mainiosti niin pariskuntien treffi-illaksi tai isommankin ystäväporukan ajanvietteeksi. Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta pöytiintarjoiltuna Uittotuvan ainutlaatuiseen miljööseen syksyn pimenevässä illassa!

Valitse kolmesta kattausajasta mieluisin ja nappaa liput talteen hyvissä ajoin – paikkoja on vain rajatulle määrälle seurueita.

59 €/hlö, kattaukset klo 18, klo 19 sekä klo 20.

ILLAN MENU

Sienikeitto kanttarellista ja matsutakesta, kirveli-maitovaahtoa (L,G)

Uppomuna ja kylmäsavulohta, paahdettua levainleipää ja ruskistettua ruohosipulivoita (L)

Hiillostettua siikaa ja pinaattia, herukanlehtihollandaisea, sitruskaviaaria, saksankirveli-puikulaperunamuusia (L,G)

Yrteillä kuorrutettua Kytäjän kuusipeuraa, poroa sous vide, tatti-ohrattoa ja katajanmarja-puolukkakastiketta (L,G)

Kurkku-kuusenkerkkä-koivunmahlasorbet (M,G)

Pihlajanmarjajäätelöä, paahdettua kauraa ja valkosuklaata, kuusenkerkkäkinuskia (L,G)

Erikoisruokavaliot ja allergiat otetaan huomioon, kunhan ilmoitat niistä meille oston yhteydessä.