Hauska, julkea ja erittäin ajankohtainen monologi naisten vaihdevuosista sekä niiden tuomista lisämausteista elämään – mielialoihin, jaksamiseen ja seksuaalisuuteen!

Koe riemastuttavan avoin monologi Utran Uittotuvalla 4. lokakuuta. Tekstin ihanan hilpeä ote huiskii eteemme yhden naisen totuuksia, jotka koskevatkin jotakuinkin kaikkia naisia, jollain tavalla. Siksi niille sekä yhdessä nauraminen, että niistä liikuttuminen, tekevät niin hyvää! Nyt ollaan ytimissä! 

Teoksen on alun perin kirjoittanut itselleen näyttelijä Anna Hultin vuonna 2021, jota on esitetty Svenska Teaternissa nimellä Är det hett här? Näytelmän pohjana on ollut Hultinin omat kokemukset siitä, kuinka vähän naisten vaihdevuosista löytyy tietoa ja kuinka vähän siitä puhutaan. Hän keräsi monologia varten naisten tarinoita, tunteita ja tuntemuksia, joita lähetettiin hänelle tulvimalla. Hultin järjesti myös keskusteluiltoja aiheen ympärillä erilaisten naisryhmien kanssa. Tämän jälkeen hän tarttui aiheeseen tavalla, jonka osaa parhaiten: kirjoitti näytelmän.

Roolissa: Katri-Maria Peltola
Ohjaus: Olli-Matti Oinonen
Musiikin sävellys: Douglas Pashley
Pukusuunnittelu: Sari Paljakka
Äänisuunnittelu: Kati Koslonen
Valosuunnittelu: Lassi Kröger
Videosuunnittelu: Jarmo Jääskeläinen
Naamioinnin suunnittelu: Elina Partanen
Esitysoikeuksia valvoo: Näytelmäkulma – Nordic Drama Corner Oy

Syksyn hyväntuulisin show jää soimaan päähän ja saa hymyn korviin – tervetuloa!
Esityksen hinta 30 €/hlö. Illallisen hinta 35 €/hlö. 

AIKATAULU

  • Ruokailu klo 17.00.
  • Esitys alkaa klo 19.00. Kesto n. 1 h 35 min
  • Esityksessä ei ole väliaikaa. Esityksen jälkeen keskustelutilaisuus
  • Sisältövaroitus: Ajoittain voimakasta kielenkäyttöä

MENU

Syksyistä omenasalaattia, varsiselleriä ja pähkinää (VEG,G)
Pikkelöityä kurpitsaa, kantarellia ja sipulia (VEG,G)
Siankärsämöllä maustettua vihannessalaattia (VEG,G)
Leipä juustoa ja karpalo-viherversosalaattia (L,G) Luonnonkalasalaattia ja herukanlehti-tillikastiketta (L,G)
Härkäpapu-perunasalaattia ja lime-kermaviilikastiketta (L,G)
Talon vehnä leipää ja villiyrttilevitettä, mallasleipää ja sienisalaattia (L)

***

Pariloitua kanaa ja herukka-punaviinikastiketta, paahdettua kukkakaalia ja bataattia (L,G)

Kasvisruokailijoille lautasannoksena keittiöstä Punajuuri-falafelit ja vegaanista juustokastiketta, paahdettua kukkakaalia ja bataattia (VEG, G)

***
Paikallisen paahtimon kahvilla maustettua suklaamoussekakkua ja marjacrumblea (L)
Paikallisen paahtimon kahvia, teetä