Leevi and the Leavingsin klassikot raikuvat elokuussa Joensuussa, kun Leavings-Orkesteri suuntaa Uittoareenalle yhdessä Timo Rautiaisen kanssa perjantaina 16. elokuuta!
AIKATAULU
- Ruokailu alkaa klo 17.00 (ostettavissa erikseen).
- Uittoareenan portit aukeavat klo 18.00.
- Konsertti alkaa klo 19.00.
- Konsertissa on väliaika.
”Timo Rautiaisen mukaantulo uudeksi solistiksi vahvisti ajatuksen lähteä taas tien päälle. Toivomme tulevien keikkojen olevan juuri sitä, mitä Leavings-fanit olettavat saavansa kuulla. Timon tenoriääni sopii erinomaisesti Göstan vahvan lyriikan tulkiksi”, Leavings-Orkesterin Juha Karastie valottaa. Yhtyeen rumpali Niklas Nylund on samoilla linjoilla Karastien kanssa: ”Timo on minulle uusi tuttavuus, vaikka tiedän Trio Niskalaukauksen melko hyvin ja meillä lähti mukavasti synkkaamaan heti alusta saakka. Elämme jännittäviä aikoja, enkä malta odottaa tulevia keikkoja”.
Uudelle laulajalle Timo Rautiaiselle solistikiinnitys on sykähdyttävä. ”Minulle on suuri kunnia lähteä esittämään livenä Gösta Sundqvistin lauluja originaalin Leavings-Orkesterin kanssa. Jo aivan ensimmäisissä yhteistreeneissä Niken (Nylund) studiolla koin tunnelman suorastaan maagiseksi. Itselleni tuli jokseenkin epäuskoinen tunne kun tajusin, keiden kanssa olin juuri soittamassa. Siksi pyrinkin osaltani tekemään parhaani siinä, että nämä legendaariset laulut soivat keikoilla kunniakkaasti ja oma osuuteni tukee kokonaisuutta mahdollisimman hyvin. Siten ettei kenenkään tarvitse puolestani hävetä…”, Rautiainen kertoo.
Tervetuloa katetulle Uittoareenalle – luvassa on yhtyeen mukaan kaikki rakastetut kappaleet mahdollisimman alkuperäisinä sovituksina.
Lipun hinta 42 €/hlö. Konsertti on K18.
RUOKAILU
Nauti keikkakokemuksesta entistä enemmän ja varmista paikkasi herkullisen ruoan äärestä. Ruokailu alkaa 2 tuntia ennen esitystä ja ruokailun ennakkomyynti päättyy tapahtumapäivää edeltävänä päivänä klo 12. Ilmoitathan erikoisruokavaliostasi etukäteen.
Versosalaattia, mehustettua tomaattia, mustikkaa ja paahdettua halloumia (L, G)
Avocado-vihersalaattia ja melonia (M, G)
Grillattua kesäkurpitsaa, paprikaa, munakoisoa ja keittiön nokkospestoa (M, G)
Savuporo-gnocchisalaattia ja salviaöljyä (L)
Kanttarelli-villiyrttipikkelssiä (VEG, G)
Tyrnimarinoitua lohta, rucola-parmesansalaattia (L, G)
Savukalaviettelys, ruislastuja ja tilliöljyä (L)
Uiton focacciaa, oliiviöljyä, balsamicoa ja yrttilevitettä (L)
***
Maissikanaa ja herukanlehtihollandaisea (L, G)
Timjamilla maustettua paahtoperunaa ja bataattia (VEG, G)
Kasvisvaihtoehto
Yön yli haudutettua punajuurta ja paahdettua vegaanista juustoa, parsakaalin nuppuja ja linssi-villiyrttikastiketta (VEG, G)
***
Suklaa-appelsiinikakkua (L)
Ruokailun hinta 32 €/hlö.
Kuva: Sami Siilin