Kotiteollisuuden ainoa Joensuun keikka 7. kesäkuuta Utran Uittotuvalla!
AIKATAULU
- Ruokailu alkaa klo 17.00 (ostettavissa erikseen).
- Uittoareenan portit aukeavat klo 18.00.
- Konsertti alkaa klo 19.00.
- Konsertissa on väliaika.
Uittoareenan perinteistä raskaan musiikin iltaa vietetään perjantaina 7.6.2024, kun yksi suomalaisen raskaan rokin arvostetuimmista yhtyeistä saapuu Utraan. Lappeenrantalaisyhtyeen suurimpiin hitteihin lukeutuvat mm. Rakastaa/ei rakasta, Helvetistä itään ja Minä olen. Kotiteollisuuden läpimurtona voidaan pitää vuonna 2004 julkaistua ”Helvetistä itään”-albumia, ”jolla yhtye voitti parhaan hard rock-metalli -albumin Emman.
Kotiteollisuuden keulakuva Jouni Hynynen toimii paitsi yhtyeen laulajana, kitaristina ja sanoittajana myös säveltäjänä ja sovittajana. Uusimmalla Vain elämää -kaudella mukana oleva Hynynen on myös julkaissut lukuisia kirjallisia teoksia.
Kotiteollisuus on koko uransa ajan keikkaillut ahkerasti muun muassa festareilla ja kiertueilla. Jouni Hynynen summaa: ”Keikkailussa on parasta se, että silloin ollaan aidossa kontaktissa faneihin. Keikoista saa valtavasti virtaa, vaikka meidän energiatasolla sitä haihtuu samalla myös hikenä ja pieruina taivaan tuuliin. Mutta tietääpähän ainakin tehneensä jotain, kun valumme keikkojen jälkeen takahuoneeseen puuskuttamaan ja puristamaan hikeä läpimäristä paidoistamme. Mutta kontakti yleisöön, se on tärkeintä ja antavinta”.
Jouni Hynynen – laulu ja kitara
Jari Sinkkonen – rummut ja taustalaulu
Janne Hongisto – bassokitara ja taustalaulu
Miitri Aaltonen – kitara ja taustalaulu
Lipun hinta 42 €/hlö. Konsertti on K18.
RUOKAILU
Nauti keikkakokemuksesta entistä enemmän ja varmista paikkasi herkullisen ruoan äärestä. Ruokailu alkaa 2 tuntia ennen esitystä ja ruokailun ennakkomyynti päättyy tapahtumapäivää edeltävänä päivänä klo 12. Ilmoitathan erikoisruokavaliostasi etukäteen.
Versosalaattia, mehustettua tomaattia, mustikkaa ja paahdettua halloumia (L, G)
Avocado-vihersalaattia ja melonia (M, G)
Grillattua kesäkurpitsaa, paprikaa, munakoisoa ja keittiön nokkospestoa (M, G)
Savuporo-gnocchisalaattia ja salviaöljyä (L)
Kanttarelli-villiyrttipikkelssiä (VEG, G)
Tyrnimarinoitua lohta, rucola-parmesansalaattia (L, G)
Savukalaviettelys, ruislastuja ja tilliöljyä (L)
Uiton focacciaa, oliiviöljyä, balsamicoa ja yrttilevitettä (L)
***
Maissikanaa ja herukanlehtihollandaisea (L, G)
Timjamilla maustettua paahtoperunaa ja bataattia (VEG, G)
Kasvisvaihtoehto
Yön yli haudutettua punajuurta ja paahdettua vegaanista juustoa, parsakaalin nuppuja ja linssi-villiyrttikastiketta (VEG, G)
***
Suklaa-appelsiinikakkua (L)
Ruokailun hinta 32 €/hlö.
Kuva: Mika Jussila