12.11. rakkaat isät saavat hemmottelua osakseen!
Isänpäivän kunniaksi Utran Uittotuvan noutopöytään katetaan juuri tätä päivää varten suunnitellut herkut. Menu valmistetaan tuttuun tapaan lähituottajien ja luonnon parhaista raaka-aineista.
Kattaukset klo 11.00 ja 13.00. Kello 13.00 kattaukseen voit ostaa liput täältä.
Menun hinta 45 €/hlö
Lapset 6-12 v. 12 €/hlö
Alle 6-vuotiaat veloituksetta. Lisääthän ostoskoriin myös nämä mahdolliset pienet ihmiset, jotta osaamme varata heillekin paikat.
MENU
Vihersalaattia ja mehustettua tomaattia (VEG, G)
Nuudeli-viherversosalaattia, misomarinoitua kukkakaalia ja hernettä (VEG)
Herukanlehdillä maustettua hölskykurkkua (VEG, G)
Yrttimarinoitua mozzarellaa (L), Kalamata oliiveja ja basilikaa (VEG, G)
Uiton vihannespikkelssiä villiyrteillä maustettuna (VEG, G)
Broileri-caesarsalaattia (L,G) ja yrttikrutonkeja (L)
Härkäpastramia, parmesania ja viherpippurimajoneesia (L, G)
Hirvipatee ja punasipuli-cassishilloketta (L, G)
Lapinrieskaa ja savuporomoussea (L)
Mätimoussea ja ruisnappeja (L)
Rapu-kananmunasalaattia (L, G)
Whiskysilliä ja mallasleipää (L)
Konjakkiglaseerattua loimulohta ja tilli-nokkospestoa (L)
Tyrnigraavattua lohta ja karpaloa (L, G)
Paikallisen leipomon karjalan piirakat ja munavoita (L)
***
Hickory savustettua härkää, Rub maustettuja paahtojuureksia ja maalaispottuja (L, G)
Kanaa ja vuohenjuustoa, portviinikastiketta ja grillattuja vihanneksia (L, G)
Grillattuja vihanneksia, yrttiöljyssä paistettuja kukkakaaliwingsejä ja vegaanista villiyrttimajoneesia (VEG, G)
Lapsille lihapullia ja perunamuusia (L, G)
***
Mustikka-valkosuklaakakkua ja sokeroitua herukanlehteä (L)
Baileysmoussea ja marinoituja marjoja (G)
Paikallisen paahtimon kahvia, teetä