Isänpäivää vietetään 10. marraskuuta!

Ilahduta rakasta isää herkuttelun ja yhdessäolon merkeissä ja tulkaa viettämään isänpäivää Uittotuvalle! Tuttuun tapaan Uittotuvan noutopöytään katetaan ainoastaan tätä päivää varten suunniteltu menu, jossa pääosaa näyttelevät lähituottajien sekä sesongin parhaat raaka-aineet.

Kattaukset klo 11.00 ja 13.30. Kello 13.30 kattaukseen liput täältä.

Menun hinta 47 €/hlö
Lapset 6-12 v. 14 €/hlö
Alle 6-vuotiaat veloituksetta. Lisääthän ostoskoriin myös nämä mahdolliset pienet ihmiset, jotta osaamme varata heillekin paikat.

MENU

Viherversosalaattia ja mehustettua tomaattia, grillattua halloumia ja mustikkaa (L, G)

Hiillostettua kukkakaalia ja sitrusvinaigrettea (VEG,G)

Oliiveja, kirsikkatomaattia ja basilikaa (VEG,G)

Katajanmarjalla maustettua kesäkurpitsa-kurkkurelissiä (VEG,G)

Marinoitua porkkanaa, paprikaa, kurpitsaa ja punasipulia (VEG, G)

Kana-caesarsalaattia (L,G) ja yrttikrutonkeja (L)

Pippuroitua naudan paistia, parmesania ja srirachamajoneesia (L,G)

Riistaterriiniä ja punasipuli-cassishilloketta (L,G)

Rapu-kananmunasalaattia (L,G)

Loimulohisalaattia ja tillikermaviilikastiketta (L)

Karpalomaustettua graavilohta ja sitrusöljyä (L,G)

Malt-whiskysilliä (L)

Croissantit (VL) ja yrttituorejuustoa (L)

Keittiön mallasleipää ja sienisalaattia (L)

 

Omenapuulla savustettua Kaartilan possua, Ranch-maustettuja paahtojuureksia ja maalaispottuja (L,G)

Maissikanaa, herukanlehti-bearnaisekastiketta ja grillattuja vihanneksia (L,G)

Punajuurifalafelit, grillattuja vihanneksia ja vegaanista tsatsikia (VEG,G)

Lihapullia ja perunamuusia (L,G)

 

Vadelma-valkosuklaakakkua ja vaniljalla maustettua marjamelbaa (L)

Suklaafondant ja pihlajanmarjakinuskia (L)