11.5. juhlitaan rakkaita äitejä!
Äitienpäivän kunniaksi Utran Uittotuvan noutopöytään katetaan juuri tätä päivää varten suunnitellut herkut. Menu valmistetaan tuttuun tapaan sesongin parhaista raaka-aineista.
Kattaukset klo 11.00 ja 13.30. Kello 11 kattaukseen pääset tästä.
Menun hinta 49 €/hlö
Lapset 6-12 v. 14 €/hlö
Alle 6-vuotiaat veloituksetta. Lisääthän ostoskoriin myös nämä mahdolliset pienet ihmiset, jotta osaamme varata heillekin paikat.
MENU
Vihersalaattia vadelmalla ja granaattiomenalla (VEG,G)
Kurkku-avocadosalaattia, paahdettua auringonkukansiementä ja jugurttikastiketta (L,G)
Grillattua paprikaa, jättioliiveja, marinoitua valkosipulia ja punasipulia (VEG,G)
Vuohenjuustovaahtoa, seesamibroileria ja balsamisiirappia (L,G)
Kirsikkatomaatti-fetasalaattia ja sitrus-oliiviöljyä (L,G)
Tortelliinisalaattia ja persiljamarinoitua chorizoa (sis. laktoosia ja gluteeniton)
Savukala-perunasalaattia tillillä ja fenkolilla maustettuna (L,G)
Herukanlehtigraavattua lohta ja tilli-smetanacreemiä (L,G)
Yrttistä possupateeta paahdetulla paprikalla ja mustaherukkahyytelöllä (L,G)
Skågenin kananmunat ja chili-purjoa (L,G)
siemenleivitettyä levainleipää ja minttu-basilikapestoa (M)
Paahdettua nieriää ja kuohuviini-hopeasipulikastiketta (L,G)
Yrteillä marinoitua porsaan sisäfilettä, konjakki-sinappikastiketta (L,G)
Paistettua nyhtöhernettä, zuchiinia ja paprikaa, vegaanista villiyrttikastiketta (VEG,G)
Persiljavoilla maustettua perunaa, broccoliinia, porkkanaa ja palsternakkaa (L,G)
Perheen pienimmille
Kurkkua, tomaattia, vesimelonia ja rapeaa salaattia
ristikkoperunoita, grillattua kanaa ja lihapullia (L,G)
Suklaa-mokkakakkua (L)
Vaniljamarinoituja marjoja ja kuusenkerkkäkinuskia
Vadelmamacaronseja (sis. gluteenia ja laktoosia)