Pihapiirimme Pielisjoen rannalla on elänyt maakunnan mukana lähes puoli vuosisataa – tänä päivänä kenties lähempänä alueen ihmisiä kuin koskaan aiemmin.
Omin käsin tekeminen, perinteen kunnioitus ja Pohjois-Karjalan luonnon vaaliminen elävät Uittotuvalla vahvana. Päämääränämme ovat nautinnolliset ja unohtumattomat elämykset, joita vaalitaan vielä vuosienkin päästä. Me olemme ylpeitä saadessamme olla mukana poikkeuksellisten hetkien luomisessa niin ruoan, omien tapahtumiemme kuin Uittotuvalla järjestettävien yksityistilaisuuksien parissa.
Uittotupalaiset

Sanna
Myyntipäällikkö
”Meidän uittotupalaisten päämääränä ovat aina mieleenpainuvat elämykset. Tämä pihapiiri, vahvana elävät perinteemme ja intohimolla työhönsä suhtautuvat uittotupalaiset takaavat hetket, jotka muistetaan.”

Jarno
Keittiömestari
”Uittotuvalla inspiroivinta on pitkä käsillä tekemisen perinne. Ruoka on aina omin käsin tehtynä ensiluokkaista, mutta ikimuistoiset elämykset saadaan aikaan sesongin parhaimpia ja raikkaimpia makuja hyödyntämällä. Sen me uittotupalaiset osaamme.”

Jouko
Kokki
”Täällä tehdään kaikki täydellä sydämellä. Olipa kyseessä sadan hengen hääjuhla Sorvaamossa tai tavallinen tiistaipäivä, Uittotuvalla panostetaan niin ruokaan, miljööseen kuin tunnelmaan. Tästä parempaa saa etsiä.”

Kriste
Salivastaava
“Uskon vahvasti hyvän viinin ja ruoan liittoon. Työssäni nautin siitä, että löydämme asiakkaalle herkullisen yhteensopivia kokonaisuuksia ja muutenkin asiakkaan viihtyminen on kaiken a ja o. Meillä saa nauttia!”

Anu
Ravintolatyöntekijä
“Perinnehenkinen miljöö joen rannassa, laadukas paikallisuutta korostava ruokatuote ja upeat kollegat ovat Uittotuvan vahvuus. Tänne on aina hienoa saapua tuottamaan iloa asiakkaille ikimuistoisten tapahtumien merkeissä. Sinäkin olet lämpimästi tervetullut Uittotuvan maisemiin!”