Onnistuneen kokouksen resepti
Unohdetaan ympäriltä kaikki ylimääräinen hälinä, ravistellaan rutiineja ja keskitytään asiaan. Näillä Utran Uittotuvan vinkeillä järjestät onnistuneen kokouksen.
On ok valita se helpompi tapa
Anna käytännön järjestelyt muiden hoidettavaksi. Paras kokous on sellainen, jossa jokainen osallistuja voi keskittyä itse asiaan.
Kenenkään ei tarvitse jäädä paitsi keskustelusta järjestelyvastuiden takia, käyttää aikaansa kahvinkeittoon, kokoustekniikkaan, riittäviin parkkitiloihin, siivoamiseen; niihin lukemattomiin, mutta tärkeisiin yksityiskohtiin.
Säästä omaa aikaa ja energiaa
hyvien päätösten tekemiseen.
Pikainen palaveri on helppo järjestää yrityksen omassa kahvihuoneessa, usein viikkotapaamiset hoidetaan tehokkaasti ja rutiinilla – työarjen ehdoilla.
Rutiini ei aina ole toimivin ratkaisu, jos tavoitteena on ideoida uutta tai keskittyä tärkeiden asioiden äärelle. Silloin ympäristön vaihdos voi tuoda päätöksentekoon uutta näkökulmaa ja positiivista energiaa.
KEVÄT ON KOKOUSTEN SESONKIAIKAA
Kokoustila kannattaa varata ajoissa. Mitä aikaisemmin olet liikkeellä, sen todennäköisemmin saat varattua haluamasi tilan ja päivän. Kysy Uittotuvalta sopivaa tilaa kokouksellesi. Usein voimme järjestää sopivan tilan ja tarjoilut nopeallakin aikataululla.
Varaa tärkeille päätöksille
hyvissä ajoin kalenterista sopiva,
mutta myös riittävä aika sisällön ja tavoitteiden ehdoilla.
Ajoissa varatessa saa pakettiin yhdistettyä myös toimintaa! Onko toiveissa avanto, maastopyöräilyä, äänimaljarentoutus, viinin maistelu tai kenties perinteiset rituualit saunottajan kanssa?
Kysy lisää ohjelmatarjonnasta, sekä katso Uittotuvan valmiit, avoimet tapahtumat.
HYVÄT EVÄÄT PÄÄTÖKSEN TEKOON
Halutaanko kokouksen oheen tarjota lounaaksi lohikeittoa tai seisovasta pöydästä yrttimarinoitua porsasta alkuruokineen, välipalaksi perunavohveleita savukalamoussella ja Uiton focacciaa? Pidemmän kokouksen voi päättää pöytiintarjoilulla illallisella.
Hyvä ruoka oikeaan aikaan pitää kokousväen
pirteänä ja hyvällä tuulella.
Uittotuvan kehuttu keittiö palvelee kokousvieraita tilausravintolan tapaan. Pyydä meiltä tarjous kokoustarjoiluista. Tilauksesta teemme myös iltapalaa, jos ilta halutaan venyttää viihteen puolelle.
PIELISJOEN RANNALLA
Sykähdyttävät maisemat hurmaavat etenkin yritysten tuomat ulkomaiset vierailijat, mutta Uittotuvan miljöö ja vuodenaikojen värittämä luonto ihastuttaa kaikkia henkilökunnasta lähtien.
Päivittäin saa ihastella luontoa,
erityisesti jäiden lähtö puhututtaa keväällä.
Uittotuvalla on useampia erilaisia tiloja kokouskäyttöön. Sorvaamoon mahtuu seminaarin kokoinen yleisö, jopa yli 100 henkeä ja Varppaajaan pienempi tilaisuus tai workshop. Aivan Pielisjoen rannassa oleva idyllinen Rantapaviljonki inspiroi kokoustajia ainutlaatuisella tunnelmallaan. Käytössäsi ovat tarvittaessa myös Uittotuvan rennot saunatilat ja tarjoiluille pääasiassa varattu, takomon henkeen sisutettu Ahjo.
Reipas kävelytauko jokivarressa
on sopiva hengähdystauko intensiiviseen päivään.
Pihaan mahtuu parkkiin ja bussipysäkki on porttien edessä mennen tullen. Kaikissa kokoustiloissamme käytössäsi on tasokas esitystekniikka ja äänentoisto. Mukaan kokoukseen pääsee siis myös kauempaakin. Tosin tarjoilujen puuttuminen saattaa harmittaa etäosallistujia.
Uittotuvan pihaan mahtuu parkkiin
isommatkin kimppakyytiautot!
Uittotuvalla kokoustilojen käyttö ja tarjoilut räätälöidään joustavasti tarpeesi mukaan. Voit myös tutustua valmiisiin kokouspaketteihimme täältä.
Meillä Uittotuvalla onnistunut kokous järjestetään niin, että te voitte keskittyä itse asiaan ja me hoidamme loput. Tervetuloa kokoustamaan Utran Uittotuvalle!
Haluatko pitää kokouksesi Uittotuvalla? Ota yhteyttä myyntiimme myynti@utranuittotupa.fi
0500 675 162
Kokous Uittotuvan tapaan
🌱 Pohjalla asialista
🌱 Palastellaan palasiksi
🌱 Tarjoillaan keskeytyksittä
🌱 Höystetään herkuilla
Mausteeksi inspiroivaa ympäristöä ja jälkiruuaksi vapaata keskustelua.

Kokous Uittotuvan tapaan
🌱 Pohjalla asialista
🌱 Palastellaan palasiksi
🌱 Tarjoillaan keskeytyksittä
🌱 Höystetään herkuilla
Mausteeksi inspiroivaa ympäristöä ja jälkiruuaksi vapaata keskustelua.
